15.08.2023 09:30

Další sezóna naší mládeže

Naše mládež vstupuje do nové sezóny opět s těmi nejvyšším ambicemi, jak se to podaří, ukáže až celá fotbalová sezóna. V kategoriích dorostu a žáků bude znovu spolupracovat s oddílem TJ Sokol Nová Ves pod Pleší, s kterým jsme přihlásili pět mužstev, dvě dorostenecká, jedno starších žáků a dvě mladších žáků. Přípravky budou opět dvě a budou hrát pod hlavičkou našeho oddílu.

Dorost A

Letos skončilo u týmu, který bude pokračovat v krajské 1. A třídě, hned sedm hráčů ročníku 2004 a je velkým úspěchem, že všichni budou pokračovat v mužské kategorii, i proto, že jsme opět přihlásili Benfiku. Jsou to Křivonoska, Kukla P., Mařík Š., Mařík V. a Vlasák V. Kočí M. projevil přání pokračovat v PFA, kam přestoupil natrvalo. Váňa Š. se zase chce rozehrát ve V. Lečici, jakou formou to bude, se teprve rozhodne.

Kádr: Dragoun L., Kramer, Kůr, Rampas, Souček, Soukup, Tesař, Vávra, Vlasák V., Záruba

Dorost B

Bude hrát opět okresní přebor, přičemž řada hráčů z loňského mužstva přešla do áčka, takže v něm budou hrát opět poměrně mladí fotbalisté, včetně několika starších žáků.

Kádr: Hájek, Holan, Holubovský, Hůlka, Jindrák, Špaček, Vandas

Starší žáci

Obhájci loňského prvenství doznají několika změn, řada loňských šampiónů, ač ještě starší žáci, budou hrát už za starší kategorii, tedy dorost B. Náš tým má v této kategorii bohužel méně fotbalistů, vzhledem k tomu, že řada z jejich kolegů v covidových letech skončilo se sportováním.

Kádr: Groulík, Hůlka, Šustrová, Moravec

Mladší žáci

Tato kategorie bude letos přeci jenom silnější, vzhledem k tomu, že do ní přestoupilo několik hráčů ze starší přípravky.

Kádr: Funěk, Hrubý S., Konvička, Kotulovskyi, Novák D.,

Přípravka

Opět budou hrát dva týmy, mladší a starší. Počítá se s tím, že starší hráče budeme doplňovat mladšími.

Kádr starší přípravka: Hranický V., Ježek, Novák J., Petřík, Pospíšilová, Stach, Veselý

Kádr mladší přípravka: Dalibába, Dragoun, Hříbal, Fiala, Krotil, Griz, Pospíšil A., Pospíšil M.

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904