02.05.2015 23:29

AFK Loděnice - SK Nový Knín 4:4 (1:1)

Přestože jsme v průběhu utkání vedli s třígólovým rozdílem, z Loděnice jsme si tři body ač notně oslabeni nakonec nepřivezli! Vše nám přitom hrálo do noty, ještě asi po 67. minutách jsme jednoznačně vedli 4:1, jenže pak přišel kolaps našeho mužstva a domácí tým přesto, že hrál v deseti lidech, nám dal do konce utkání tři góly, takže zápas skončil remizou 4:4.

Loděnické mužstvo  začalo seběvědomě posilněné první jarní výhrou z minulého kola v Petrovicích, lépe se pohybovalo a nebýt našeho gólmama, který nás dvakrát zachranil od pohromy, mohlo jít do vedení. Jenže ani my jsme nechtěli zůstat pozadu a už v 6. minutě jsme mohli skórovat L. Vostrým, jehož střelu skvěle vytáhl domácí gólman na roh. V 11. minutě jsme ale již inkasovali, když na rohový kop byl krátký L. Sláma a nekrytý naskakující domácí stoper J. Majer dostal svůj tým do vedení.

My jsme odpověděli nejlépe, jak jsme mohli. Po útoků domácích zachytil míč náš gólman, rychle ho výhozem rozehrál, ten se dostal k L. Vostrému, který se uvolnil a přihrávkou vybídl ke skórování ve skvělé formě hrajícího J. Poučka, který na dlouhou nohu výsledek srovnal. To se psala teprve 16. minuta utkání. Obě mužstva se dál snažila o útočný fotbal, šance se sřídaly na obou stranách. Domácí nejprve nevyužili trestný kop z ideální vzdálenosti, když exekutor trefil jen hlavu bránícího hráče, po chvíli na opačné straně znovu L. Vostrý rozehrál další trestný kop, jenže hlavička F. Sklenáře trefila jen ležícího brankáře, od něhož se míč odrazil k dezorientovanému obránci domácích, od kterého šel do tyče a od ní putoval do zámezí. 

Závěr poločasu patřil už nám a jakoby dával  předvěst tomu, co se bude dít těsně po přestávce. Do tutové šance se v té době přitom po pěkné kombinaci a uvolnění P. Foltýnem dostal především P. Vlk, jenže jeho střela levačkou jen těsně minula šibenici domácí svatyně. Po půli jsme potom roztočili na hřišti doslova kolotoč a výsledkem byly tři míče v síti domácí branky. Nejprve loděnický bek stáhl za ruku v šanci J. Poučka a z nařízeného pokutového kopu dostal náš tým do vedení J. Ducho.  Po chvíli zaháčkoval nohu pronikajímu R. Vlasákovi další domácí obránce, rozhodčí znovu nezaváhal a ukázal na bod, odkud se kope desítka. Současně dal domácímu hráči žlutou kartu, a protože to byla už druhá, vytáhl na provinivšího beka i červený kartonek. Penaltu tentokrát suverénně proměnil J. Pouček. Hatricku se dočkal stejný hráč po rychlém úniku F Sklenáře, který načasoval přihrávku a svého spoluhráče poslal do brejku, po kterém opět rozvlnil síť za zády domácího gólmana. Tato branka znamenala v 67. minutě naše už tříbrankové vedení. 

Jenže závěr utkání jsme vůbec nezvládli! Do utkání jsme domácí tým dostali další penaltou, když F. Sklenář šel v rohu šestnáctky do souboje jako utržený vagón a domácí pokutový kop proměnili. Po chvíli po naší ztrátě před domácím vápnem a po nákopu vyběhl náš gólman před šestnácktu, jenže domácí hráč byl u míče dřív, přehodil L. Slámu a bylo to rázem jen o jeden gól. A aby toho nebylo dost, asi deset minut před koncem utkání se míč odrazil od nohy jednoho ze Ševců k útočníkovi domácích, který nikým neatakován skóre srovnal.

Branky: 16., 63., 67., Pouček, 60. Ducho

Sestava: Sláma - Stočes, Ducho, V. Sklenář, Vlasák - F. Sklenář, Foltýn, Fiala, L. Vostrý - Vlk (69. Hrubý), Pouček (81. Plot)

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904